Showbiz

#penis #lady gaga #pop #muzica

Lady GaGa refuza sa raspunda la intrebarile despre penis

Lady GaGa a sustinut o conferinta de presa la Berlin in timpul careia a poftit-o afara pe una dintre jurnalistele care a indraznit sa o intrebe despre conditia ei de hermafrodit , informeaza presa internationala .

Chiar daca in ultimele saptamani, Lady GaGa nu a parut deloc deranjata de speculatiile cum ca ar avea penis , se pare ca artista s-a razgandit si, mai nou, se declara jignita de intrebarile legate de organele sale sexuale.

Reportera care participa la conferinta convocata de artista, a intrebat-o pe aceasta daca are penis, iar Lady GaGa a raspuns: "Frumosul meu vagin este foarte jignit de aceasta intrebare". Cand jurnalista a insistat, a fost evacuata din sala de fortele de securitate.

De-a lungul carierei sale Lady GaGa s-a lamentat continuu ca se simte barbat, chiar daca are corp de femeie, a recunoscut ca e bisexuala, iar la Festivalul de la Glastonbury a insinuat ca detine si penis pe langa organele sexuale feminine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea