Showbiz

#lady gaga #muzica #pop #rock

Lady GaGa: Nu vrea sa se marite niciodata

Lady Gaga a declarat, recent, ca nu vrea sa se marite niciodata deoarece muzica si arta vor fi mereu o prioritate in fata barbatilor, anunta presa americana.

"Probabil nu ma voi aseza la casa mea niciodata. O partea din mine isi dorestea asta, dar cealalta parte stie ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Stiu ca orice s-ar intampla, muzica si arta nu ma vor insela si nu ma vor dezamagi. Barbatii fac acest lucru aproape de fiecare data".

In alta ordine de idei, artista cunoscuta pentru tinutele provocatoare in care se afiseaza a spus ca tatal ei crede ca este nebuna . Joseph Germanotta a fost socat sa vada ca fata sa umbla in fundul gol chiar si pe strada , atfel ca a declarat ca drogurile sunt de vina pentru comportamentul excentric al artistei.

"Tata credea ca sunt nebuna. Nu zicea ca sunt intr-o tinuta nepotrivita sau ca sunt rea sau ca sunt tarfa . Credea ca sunt nebuna, ca iau droguri si ca mi-am pierdut mintile. Pentru tatal meu, era o chestiune mintala", a declarat Lady Gaga pentru The Observer.

Lady Gaga- Just Dance

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea