Showbiz

#dance #monden #lady gaga #lesin #scena

Lady Gaga - la un pas de a lesina pe scena (VIDEO)

Lady Gaga a fost la un pas de a lesina pe scena in timpul concertului sustinut sambata seara la Vector Arena din Auckland, Noua Zeelanda.

In timpul piesei “ Bad Romance ”, artista a dat semne ca este stoarsa de energie. Ea si-a scos coroana de pe cap si a preferat sa se aseze pe scena, in loc sa cante si sa danseze alaturi de dansatorii sai.

Lady Gaga a incercat de cateva ori sa se ridice, dar se pare ca atractia gravitationala a fost mult mai puternica decat vointa ei. Lady Gaga a reusit  spre finalul piesei sa schiteze cateva miscari de dans, insa grimasa de durere de pe fata sa tradeaza faptul ca ceva nu este in regula cu ea.

Se pare ca vina pentru starea de sanatate cam subreda o poarta numeroasele show-uri programate in turneul The Monsters Ball Tour, inceput pe 27 noiembrie  2009. Artista a cantat pana pana acum peste 40 de concerte, insa turneul este abia la jumatate.

Lady Gaga s-a mai confruntat cu probleme de sanatate in cadrul acestui turneu. In ianuarie, cantareata si-a anulat concertul din Indiana, dupa ce aproape a lesinat in culise din cauza epuizarii si a deshidratarii.

Urmareste mai jos inregistrarea video in care Lady Gaga da semne ca a ajuns la capatul puterilor:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea