Showbiz

#categorie #nominalizari #lady gaga #2009 #teen choice #premii #gala #rock #dance #pop

Lady GaGa este idolul adolescentilor

Lady GaGa este preferata adolescentilor. Aceasta a acumulat 5 nominalizari din 7 categorii muzicale posibile la premiile Teen Choice Awards 2009.

Astfel, „Poker Face”, megahit-ul excentricei cantarete intra in lupta pentru „Cel mai bun single”, in timp ce „Just Dance” este nominalizat pentru „Cea mai buna colaborare” (Lady GaGa ft. Colby O`Donis) si albumul de debut, „The Fame”, in categoria „Cel mai bun album (feminin)”.

Pe langa asta, Lady GaGa intra in competitie alaturi de Miley Cyrus, Katy Perry si Britney Spears pentru titlul de „Cea mai buna artista a anului” si cu Kid Cudi si David Archuleta pentru „Cel mai bun debut”.

Dupa Lady GaGa, vin din spate in forta Jonas Brothers, Beyonce si Taylor Swift, fiecare cu cate 4 nominalizari. Printre acestea, se numara si cea pentru „Cea mai frumoasa melodie de dragoste ”: „Lovebug”, „Halo”, respectiv „ Love Story ”.

Lungmetrajele High School Musical 3: Senior Year, Twilight, Hannah Montana: The Movie si Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, precum si serialul de televiziune Gossip Girl sunt nominalizate la categoria „Cea mai buna coloana sonora”.

Cea de-a 11-a editie a premiilor Teen Choice se va desfasura pe 10 august 2009. Printre amfitrionii acestei gale se vor gasi si Jonas Brothers. Aceste onorarii evidentieaza preferintele tinerilor in muzica, film si sport. Castigatorii acestei editii vor fi desemnati in urma voturilor date de tineri pe site-ul teenchoiceawards.com.

Lady GaGa - Poker Face

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea