Showbiz

#amy winehouse #lady gaga # moarte amy winehouse

Lady Gaga, confundata cu Amy Winehouse

Lady Gaga este impresionata de moartea cantaretei britanice Amy Winehouse , mai ales pentru ca, inainte de a deveni cunoscuta, artista americana a fost confundata de nenumarate ori cu aceasta.

Iata ce scria Lady Gaga pe Twitter, dupa moartea lui Winehouse, survenita sambata la Londra: "Amy a schimbat pentru totdeauna muzica pop. Ea traia prin jazz, dar si prin blues. Aducea speranta si alunga sentimentul de singuratate ". De altfel, ea a marturisit ca a fost influentata de stilul muzical practicat de Amy Winehouse: "Avea un stil diferit care ma facea sa cred ca nu sunt singura care iese din tipar".

In cadrul unui interviu acordat unui post american de radio, Lady Gaga a tinut sa-si exprime regretul pentru disparitia prematura a lui Winehouse, despre a spus ca a ales sa-si construiasca o cariera in Marea Britanie, intrucat in New York era adesea pe scena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea