Showbiz

#calugarita #lady gaga #monden #dance #pop

Lady Gaga, calugarita?

Lady Gaga s-a facut fata cuminte. Cel putin asa se intelege din declaratiile pe care le-a facut cu ocazia galei Mac Viva Glam Lipstick ce a avut loc saptamana trecuta la Londra.

Gaga a afirmat ca in prezent este celibatara, deoarece nu mai are timp pentru iubit. Totodata, ea sustine ca de o buna bucata de timp nu mai face sex.

Ea le-a sfatuit pe femei sa aiba rabdare, sa-si cunoasca mai mult partenerul si abia apoi sa intretina relatii intime cu el.

Lady Gaga este ingrijorata si de maladia SIDA si recomanda femeilor sa-si faca analizele, in special testul HIV : “Nimeni nu este invincibil. Aici, in Marea Britanie, sase cazuri din zece (n.r.- de infectare cu virusul HIV ) sunt persoane in varsta de 13 ani, iar acest fapt inseamna ca primul lor raport sexual a fost neprotejat. 73% dintre femeile active din punct de vedere sexual din Marea Britanie nu au facut niciodata testul HIV. 80% dintre aceste femei au relatii monogame si fac sex neprotejat, considerand ca acest lucru este normal, deoarece au un acord cu partenerii lor de viata. Insa noi stim prea bine cum pot fi barbatii”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea