Showbiz

#celulita #lady gaga #monden #dance #pop

Lady Gaga are celulita (FOTO)

Lady Gaga a fost fotografiata cu celulita la vedere, in urma cu cateva zile. Da, ati vazut bine! Nici faimoasa cantareata nu este ocolita de celulita.

Lady Gaga a fost surprinsa de paparazzi la New York, exact cand se indrepta catre sala de gimnastica a lui Tracy Anderson, scrie aceshowbiz.com.

Tinuta lui Gaga era demna de filmele XXX (ciorapi plasa, portjartier, body transparent, pantofi cu toc cui), insa celulita de pe picioare a stricat intreg tabloul.

Totusi, Lady Gaga nu pare ingrijorata de aceasta problema pentru ca stie ca se afla pe maini bune. Tracy Anderson este antrenoarea de fitness care a lucrat cu Madonna si totodata cea care a ajutat-o Gwyneth Palthrow sa fie in forma pentru rolul din Iron Man 2.

Lady Gaga nu este prima vedeta cu celulita pe care fotografii au surprins-o pe picior gresit. Au mai patit-o si alte nume mari: Britney Spears, Nicole Kidman, Jennifer Lopez sau Pamela Anderson.

Lady Gaga

Foto : radaronline.comĀ 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea