Showbiz

#premiile grammy #lady gaga

Lady Gaga a iesit dintr-un ou la Premiile Grammy

Lady GaGa a aparut pe covorul rosu la Premiile Grammy intr-un ou semitransparent. Cantareata a iesit din gaoace pe scena, imbracata intr-o tinuta de galbenus.

Artista a ales sa se prezinte in acest an pe covorul rosu intr-un ou urias, semitransparent, dus pe o targa de anturajul ei.

Lady Gaga a castigat trei premii Grammy, pentru cel mai bun videoclip si cea mai buna voce pop feminina pentru  "Bad Romance" si premiul pentru cel mai bun album pop "the fame monster".

Cantareata a urcat pe scena pentru a canta cel mai nou hit al ei, "Born This Way", tot sub forma de ou si s-a "clocit" sub privirile spectatorilor, iesind imbracata intr-o tinuta de galbenus.

Lady Gaga i-a dedicat cantecul lui Whitney Houston , explicand ca s-a gandit la ea atunci cand l-a scris.

"Vreau sa-i multumesc lui Whitney Houston pentru ca, atunci cand am scris "Born This Way", mi-am imaginat-o pe ea cantandu-l", a declarat Gaga cand a urcat pe scena sa-si ridice al treilea premiu al serii.

Vezi clipul piesei "Bad Romance", cel mai bun videoclip al anului la premiile Grammy:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea