Showbiz

#the one #videoclip #single #lansare #kylie minogue #pop #dance

Kylie Minogue si-a lansat noul videoclip


Kylie Minogue a lansat week-end-ul trecut videoclipul piesei “The One”, melodie inclusa pe cel mai nou album al sau, “X”. Lansarea clipului a avut loc chiar pe site-ul oficial al artistei.

Videoclipul este regizat de catre William Baker si incepe cu cateva siluete umane. Pe masura ce melodia continua, se face trecerea de la intuneric si culoarea neagra, la scene luminoase, cu un fundal roz. In final este dezvaluit faptul ca una dintre siluetele misterioase este chiar Kylie.

“The One” este cel mai de-al 5-lea single extras de pe albumul “X, lansat de Kylie Minogue in toamna anului trecut.

Kylie Minogue a concertat de 2 ori in Romania

Kylie Minogue s-a nascut pe 28 mai 1968 in Australia. Kylie a debutat mai intai ca actrita, fiind extrem de populara datorita serialului TV “Neighbours”. Ulterior debuteaza si in lumea muzicii cu single-ul “Locomotion”. Au urmat o serie de succese precum “Especially for you” ( in duet cu Jason Donovan ), “I should be so lucky”, “Hand On Your Heart”.

In 1995, Kylie colaboreaza cu Nick Cave , rezultatul “Where the wild roses grow”, o piesa care avut un mare succes in clasamentele de pe tot mapamondul. Pana in prezenta artista a concertat de 2 ori in Romania ( in 1993 la Brasov si in 2008 la Bucuresti)

Urmareste videoclipul piesei "The One", cel mai nou single semnat Kylie Minogue 

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea