Showbiz

#sexy #pictorial #kylie minogue #zi de nastere #aniversare #pop

Kylie Minogue implineste 41 de ani

Cantareata Kylie Minogue implineste astazi varsta de 41 de ani. Diva australiana se poate poate considera o persoana norocoasa. Are peste 20 de ani de cariera in muzica, a aparut in spoturi TV , a cochetat cu actoria.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian“Neighbours”. Dupa succesul primelor doua single-uri, “Locomotion” – care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani - si “I Should Be So Lucky” - care a impus-o in topurile din lumea intreaga - Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hit-uri precum Where the Wild Roses Grow, in duet cu Nick Cave , “Spinning Around”, “Kids” ( in duet cu Robbie Williams), Can't Get You Out of My Head, “In Your Eyes”, “Come into My World”, “Slow” sau“I Believe in You” i-au adus lui Kylie vanzari de peste40 de milioane de albume in intreaga lume.

In 2005 Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san, perioada de tratamente si recuperare tinand-o departe de public timp de aproape 2 ani. Invingatoare in lupta cu boala, artista a revenit in forta in 2008 cu un nou album, "X".

De curand, Kylie Minogue a realizat un pictorial incendiar pentru o campanie de promovare a produselorTOUS. Un making of din timpul sedintei foto poate fi urmarit mai jos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea