Showbiz

#cinema #film #muzica #kylie minogue

Kylie Minogue doreste un film creat special pentru ea

Kylie Minogue , laureata cu un premiu Grammy, isi doreste o cariera in cinematografie , anunta reuters.com.

De altfel, Kylie Minogue si-a inceput cariera acum 20 de ani ca actrita intr-un serial de televiziune din Australia si a recunoscut, recent, ca planuieste sa joace in mai multe filme.

Artista ar prefera un rol creat special pentru ea si isi aminteste cu nostalgie de rolul interpretat in videoclipul Where The Wild Roses Grow, celebru 1996 pe care muzicianul Nick Cave l-a regizat si in care Kylie a avut ocazia sa se exprime diferit de stilul pop in care era obisnuita.

Intr-un interviu acordat cu ocazia promovarii primului ei turneu in Statele Unite, vedeta a marturisit: " Nick Cave m-a vazut intr-un fel complet diferit, a crezut in mine si a pastrat aceasta idee si aceasta viziune timp de mai multi ani inainte sa ma contacteze, apoi am lucrat impreuna si totul a iesit absolut perfect”.

Kylie Minogue  a mai jucat in filme precum Copii teribili/ The Delinquents, Ultima Batalie/ Street Fighter sau in comedia Experimentul/ Bio-Dome. De asemenea, a interpretat un rol secundar in musicalul Moulin Rouge! .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea