Showbiz

#dance #kristine #lansare #single #thelia

Kristine are un nou single

Kristine a prezentat vineri dimineata, in premiera la emisiunea TV “Neatza cu Razvan si Dani ”, noua sa piesa: “Thelia”.

Dupa succesul inregistrat cu “Se thelo”, Kristine impreuna cu managerul sau, Radu Baron , au decis ca este momentul sa lanseze un nou single: “Thelia”, iar reactiile fanilor nu s-au lasat asteptate, site-ul cantaretei, inregistrand peste 1500 de vizite de la anuntul lansarii.

Muzica si textul pentru single-ul “Thelia” apartin compozitorului Adrian Cristescu, care si-a pus amprenta pe multe dintre hit-urile aflate in difuzare pe posturile pe radio, precum Neylini - “Muleina”, “AME” sau Andra-“ Colt de suflet ”.

“ Adi Cristescu este un compozitor foarte bun, iar piesa mi se potriveste ca o manusa. Ne-am inteles foarte bine din prima clipa, mai ales ca amandoi avem studii muzicale si am vorbit aceeasi limba. Piesa are deja reactii foarte bune si sper sa colaborez cu Adi la fel de bine si pe viitor”, a declarat Kristine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea