Showbiz

#kristen stewart #dakota fanning #sarut pasional #the runaways

Kristen Stewart si Dakota Fanning impart un sarut pasional in The Runaways

Regizoarea filmului " The Runaways ", floria Sigismondi, afirma ca scena in care Dakota Fanning si Kristen Stewart se saruta “va fi ca o explozie”, scrie aceshowbiz.com.

Fanning a confirmat recent ca a filmat pentru The Runaways o scena in care se saruta pasional cu colega de platou, Kristen Stewart. Regizoarea Sigismondi a stat de vorba cu Los Angeles Times despre mult comentatul cadru cu cele doua actrite.

“In Edgeplay [memoriile lui Cherie Currie], Cherie mentioneaza ca Joan Jett este foarte buna la pat”, a spus regizoarea, care este, de altfel, si scenarista peliculei biografice. “Asa ca m-am gandit sa exploatez acest lucru. Scena va fi ca o explozie in mijlocul filmului. De ce sa n-o folosesc?” a adaugat Sigismondi.

Filmul este mai degraba un studiu de personaj decat o biografie fidela a povestii formarii trupei The Runaways. “Este un film despre niste staruri rock de 15 ani, despre marirea si decaderea lor. Incercam sa spunem povestea din acest punct de vedere”, a comentat producatorul John Linson.

The Runaways este inspirat de povestea crearii trupei de rock cu acelasi nume. In 1975, Joan Jett si Cherie Currie se lanseaza cu formatia The Runaways, insa dupa ce incepe sa inregistreze un succes international, trupa se destrama. Evident, productia va explora si relatia dintre vocalista Cherie (Dakota Fanning) si colega sa de trupa, Joan Jett (Kristen Stewart).

Urmareste trailerul filmului The Runaways care va fi lansat in cinematografele din SUA pe 19 martie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea