Showbiz

#kristen stewart #ecranizarea #on the road

Kristen Stewart - in ecranizarea romanului "On the Road"

Kristen Stewart pare sa se foloseasca de faima dobandita cu Twilight pentru a-si asigura roluri in filme independente cu buget mic .

Potrivit Deadline Hollywood, actrita in varsta de 20 de ani, care a avut roluri principale in doua filme lansate anul acesta la Festivalul de Film de la Sundance (The Runaways si Welcome to the Rileys), va juca in adaptarea cinematografica a faimosului roman On the Road de Jack Kerouac.

Garrett Hedlund il interpreteaza pe Dean Moriarty , in timp ce Kristen Stewart va juca rolul sotiei acestuia, Marylou. Regia ii apartine lui Walter Salles, iar productia va incepe in august. In film apare intr-un rol secundar si Sam Riley (Control).

Salles incearca de ceva timp sa realizeze acest proiect, dar, se pare, fara un nume important in distributie, regizorul nu a reusit sa primeasca pana acum unda verde din partea producatorilor.

Pe Kristen Stewart o vom vedea chiar la inceputul lunii iulie in cel de-al 3-lea film al francizei Twilight, Eclipse. Vezi mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea