Showbiz

#facultate #piratii din caraibe #atonement #actrita #keira knightley

Knightley - "Ma simt ca o idioata pentru ca nu am mers la facultate"

Lumea ar da orice ca sa traiasca macar o zi ca o vedeta de la Hollywood. Desi pare banal, cu toate acestea, adeseori starurile ii invidiaza pe oamenii normali. Este si cazul frumoasei Keira Knightley . Dupa ce a dat viata pe marele ecran unor eroine din literatura universala , actrita a recunoscut ca ii invidiaza pe contemporanii ei care au diplome universitare.

Nominalizata la premiul Oscar pentru filmele la varsta de sase ani si poate doar sa citeasca incet, pe lista lecturilor sale se numara Femeia eunuc, de Germaine Greer, dar si romane apartinand feministei Mary Wollstonecraft. Knightley a abandonat scoala la varsta de 17 ani, inainte de a-si lua diploma de absolvire a liceului, dupa ce a fost distribuita in filmul pentru televiziune realizat dupa celebrul roman Doctor Jivago. In acelasi an a primit un rol in , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Atonement

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea