Showbiz

#bulgaria #imnul crizei #kk maka #parodie #alte-genuri

“KK-Maka (Imnul crizei)” i-a cucerit si pe bulgari

“ KK Maka ( Imnul crizei )”, parodia dupa Shakira semnata de Serviciul Roman de Comedie, are succes si peste hotare, scrie libertatea.ro. Clipul a ajuns sa fie postat si pe site-urile din Bulgaria, unde a fost tradus si subtitrat.

“E o surpriza pentru mine, pentru noi toti, ca am reusit sa trecem granita la vecini cu o parodie . Probabil ca si ei, ca si noi, au probleme cu criza si s-au regasit in mesajul piesei", a declarat Toni Grecu , liderul grupului umoritisc Serviciul Roman de Comedie.

Dragos Musat, regizorul clipului si totodata unul dintre membri grupului, spune ca videoclipul a prins foarte bine si in tari ca  Spania sau Italia: “KK-Maka s-a plasat pe locul 19 la sectiunea Comedy de pe tot Internetul! A fost pe locurile 22 si 28 la cele mai vizionate clipuri la sectiunea Comedy in Italia si Spania! In topul favoritelor la toate categoriile, KK-Maka a atins locul 98 la general si locul 22 la Comedie. Interesanta este distributia pe tari, care corespunde intr-adevar demograficului fortei de munca a romanilor din strainatate: Italia, Spania, USA, Canada, Germania, Marea Britanie.”

Videoclip “KK-Maka (Imnul crizei)” 

Citeste si

Asculta "KK - Maka (Imnul crizei)" (VIDEO)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea