Showbiz

#kirstie alley #greutate #depresie

Kirstie Alley, deprimata din cauza kilogramelor in plus

Kirstie Alley pierde in continuare lupta cu kilogramele in plus. Vedeta este din ce in ce mai deprimata din cauza faptului ca nu poate slabi.

Actrita, care se lauda ca mai are putin si va atinge o greutatea propusa de 70 de kilograme, cantareste de fapt 100 kg.

Se pare ca nici Biserica Scientologica , nici programul de slabire Organic Liaison, nu au ajutat-o pe Kirstie Alley sa dea jos kilogramele in plus, astfel ca actrita se scufunda in depresie.

“Problema e ca nu mai poate sa ascunda adevarul prea mult. Acum un an, a mintit in reality show-ul ei spunand ca are 105 kilograme, cand de fapt cantarea 113! Desi a mai slabit de atunci, nu s-a apropiat de pragul propus", a declarat o sursa apropiata, citata de Showbizspy.com.

Kirstie Alley, cunoscuta din filmul "Uite cine vorbeste" si din serialul "Veronica", difuzat de ProTV, este din ce in ce mai deprimata din cauza esecului regimului de slabire.

“Greutatea lui Kirstie a variat tot anul si, desi ea sustine ca are acum aproximativ 75 kg, are de fapt 100. E ingrozita de faptul ca esecul ei va devenit public. Plange pana nu mai poate. La un moment dat, a izbucnit Nu mai suport!", a mai explicat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea