Showbiz

#film #cronica #kick-ass

Kick-Ass - cronica de film

De mult nu am mai vazut un film care sa ma tina cu adrenalina ridicata si atentia incordata timp de aproape 2 ore, si sa ma faca apoi sa dau mailuri tuturor prietenilor ca sa-i trimit sa-l vada. Dupa un sir cam lung de productii slabe, a facut-o (cel care a creat si faimosul deja . Dave devine , in timp ce , incat devine la un moment dat amuzant si chiar simpatic.

hit girlInsa cea care iese cu adevarat din tipare si ne lasa cu gura cascata este Mindy alias Hit Girl ( -ului ei), atat de bine incat spectatorii exclama la fiecare aparitie a sa, iar la finalul filmului toata lumea vrea sa fie Hit Girl. Cu siguranta ca vom auzi din ce in ce mai des de Chloe Moretz.

Violent, amuzant, inteligent (cu mesaj), Kick-Ass nu te lasa nicio clipa sa casti, fiind aproape lipsit de momente “moarte”. Pelicula lui Vaughn este  unul dintre cele mai bune filme ale acestui an, cel putin pana acum, chiar daca spre final tinde sa exagereze, incercand sa se autodepaseasca. Kick-Ass este un must-see!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea