Showbiz

#kevin costner #tata #a 7-a oara

Kevin Costner a devenit tata pentru a 7-a oara

Kevin Costner este foarte productiv si nu ne referim la cariera sa de actor din ultimii ani, ci la cea de tata . Starul a devenit de curand tata pentru a saptea oara, anunta People.com.

Castigator al premiului Oscar, actorul si regizorul Kevin Costner (55 de ani) si mult mai tanara sa sotie, Christine Baumgartner Costner (36 de ani), au devenit parinti din nou miercuri, 2 iunie. Christine a nascut o fetita care a primit numele Grace Avery Costner, anunta reprezentantul lui Costner.

Fetita este cel de-al 7-lea copil al actorului si cel de-al 3-lea pentru el si Christine. Micuta Grace a venit pe lume in California si este perfect sanatoasa. Reprezentantul actorului a mai adaugat ca atat mama, cat si copil se simt foarte bine.

Kevin Costner si sotia sa au anuntat ca vor deveni din nou parinti in luna martie. Cei doi s-au casatorit in 2004. Costner mai are sase copii, atat din mariajul cu Christine, cat si din cel anterior, cu varste cuprinse intre 3 si 25 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea