Showbiz

#keo #muzica #pop #rock

Keo colaboreaza cu producatorul lui Michael Jackson

Keo a devenit celebru in Polonia odata cu lansarea single-ului „ Falling High ”. Dupa ce a scos pe piata propria varianta rock a piesei, precum si un remix realizat de Dj Andi, Keo colaboreaza acum cu producatorul lui Michael Jackson, anunta un comunicat de presa.

Keo s-a intalnit cu producatorul Alex Greggs intr-o calatorie la Los Angeles. Colaborarea dintre cei doi artisti a pornit de la un pahar de...Margarita, in barul unui hotel celebru din L.A.

"Am conectat imediat, am ras impreuna, Alex e un tip foarte deschis. Cand a ascultat cateva piese mai vechi de ale mele, el a venit cu propunerea sa colaboram. Am fost super incantat, nu as fi avut curajul sa propun eu", a povestit Keo intalnirea cu Alex.

De-a lungul carierei sale ca producator, Alex a colaborat cu multe staruri de referinta din domeniul artistic precum: N SYNC, Britney Spears, Pink, Shakira, Lily Allen, Justin Timberlake, Chris Brown, Duran Duran si, nu in ultimul rand, Michael Jackson.

Acum, Alex Greggs s-a decis sa-si deschida propriul label, avandu-l ca partener de afaceri pe Dow Jones . Noua casa de productie se intituleaza South Rakkas Crew.

Intre timp, la Bucuresti, Keo a petrecut o zi intreaga intr-o hala dezafectata de pe langa clubul Fabrica. Motivul? Un shooting inedit special pentru lansarea noii variante „Falling High”.

Keo feat. Puya - Viata noua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea