Showbiz

#keira knightley #ray winstone #london boulevard #lungmetraj #thriller

Keira Knightley - iubita unui gangster in "London Boulevard"

Keira Knigtley va fi iubita lui Ray Winstone (Beowulf, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) intr-un nou film cu gangster, informeaza FemaleFirst.

Cei doi actori britanici se vor alatura distributiei filmului london boulevard pe al carui afis se mai regasesc Colin Farrell si Anna Friel. Thriller-ul reprezinta debutul in lungmetraj al scenaristului William Monahan, castigator al unui premiu Oscar pentru The Departed.

In London Boulevard, Ray Winstone va interpreta rolul unui criminal eliberat din inchisoare care se indragosteste de o actrita singuratica, jucata de Keira Knightley. Cei doi actori au mai colaborat pe marele ecran si in 2004 la filmul King Arthur.

Filmarile pentru London Boulevard vor debuta in aceasta vara la Londra.

Ray Winstone va putea fi vazut anul acesta in nu mai putin de 3 filme, The Devil’s Tomb, 44 Inch Chest si Edge of Darkness , iar Keira Knightley va aparea pe ecrane in drama romantica Last Night alaturi de Sam Worthington (Terminator Salvation).

Urmareste trailerul filmului The Duchess cu Keira Knightley.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea