Showbiz

#the day the earth stood still #adaptare #serial tv #japonez #anime #cowboy bebop #keanu reeves

Keanu Reeves, vanator de recompense in Cowboy Bebop

Starul din SF-ul Day the Earth Stood Still, actorul Keanu Reeves , s-a urcat la bordul navei Bebop. Actorul va juca rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a legendarul serial anime Cowboy Bebop , informeaza variety.com.

Keanu Reeves va intra in pielea personajului Spike Spiegel, un fost membru al Sindicatului Criminal Red Dragon , care este bantuit de amintirile timpului petrecut in organizatie, mai ales de relatia romantica cu o femeie misterioasa numita Julia, si fostul sau parter, Vicious.

Kenji Uchida si Shinichiro Watanabe se vor ocupa de productie, alaturi de scenaristul seriei TV Keiko Nobumoto. Scenariul filmului va fi scris de Peter Craig.

In anul 2071, echipajul navei spatiale Bebop calatoreste prin galaxie incercand sa colecteze recompense. Natiunile-state s-au prabusit, si o varietate de rase si oameni locuiesc acum in sistemul solar . In jargoul erei, " cowboy " inseamna vanator de recompense.

Cowboy Bebop aproape ca nu a fost difuzat pe posturile de televiziune japoneze datorita scenelor de violenta. In 1998, serialul a fost transmis pe  posturile TV Tokyo si Wowow.

Urmareste trailerul filmului The Day the Earth Stood Still

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea