Showbiz

Keanu Reeves revine pe marile ecrane

Dupa ce s-a retras din fata camerelor de filmat timp de doi ani, actorul american Keanu Reeves revine pe marile ecrane in , care a avut premiera la Los Angeles zilele trecute.

Keanu Reeves detine rolul principal in Street Kings, interpretandu-l pe Tom Ludlow, un politist din Los Angeles, care si-a pierdut sotia si odata cu ea si sensul vietii . El este acuzat pe nedrept de uciderea unui coleg si trebuie sa lupte pentru a-si demonstra nevinovatia si a-l pedepsi pe adevaratul criminal.

Pelicula poarta semnatura regizorala a lui David Ayer, cunoscut de cinefili pentru realizarea unui alt film dur, a carui actiune are loc tot in Los Angeles, Harsh Times, cu Christian Bale si Freddy Rodriguez in rolurile principale. Scenariul lungmetrajului Street Kings este semnat de James Elroy, Kurt Wimmer si Jamie Moss.

Street Kings va intra oficial in cinematografele americane pe 11 aprilie, iar in Romania va fi lansat pe 18 aprilie. Ramane de vazut daca filmul va avea succes in box-office.

Trailer Street Kings

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea