Showbiz

#hit #single #50 ani #i kissed a girl #monden #muzica #katy perry #rock #pop

Katy Perry va canta "I Kissed A Girl" si la 50 ani

Katy Perry a declarat ca va canta „ I Kissed A Girl ”, single-ul care a propulsat-o in cariera, si la 50 ani.

Excentrica vedeta a insistat sa asigure pe toata lumea ca va continua sa performeze cu aceasta piesa indrazneata chiar si la o varsta inaintata.

„Madonna are 50 ani si continua sa cante ` Like A Virgin `. Nu cred ca am sa scot la pensie vreodata piesa asta, ca sa fiu sincera. Imi place in continuare sa o cant pentru ca lumineaza fetele oamenilor si binenteles, pentru ca nu uit ca nu e o idee buna sa musti mana care te hraneste”, a declarat artista pentru DigitalSpy.

De asemenea, Katy a marturisit ca i s-a intamplat o chestie foarte ciudata in timpul turneului pe care l-a avut de curand in Canada.

„Zilele trecute cand eram in Canada am oprit sa luam ceva de mancare de la un restaurant. Pur si simplu mancam impreuna cu membrii formatiei mele cand am observat ca ospatarii aveau scris ceva pe spatele tricourilor care suna cam asa: `Am sarutat mai multe tipe decat Katy Perry`. A fost cea mai dubioasa chestie pe care am vazut-o in viata mea.”

„Eram ceva gen: Ok...ce se intampla? Cine a facut asta? E o gluma? Sunt la ` Camera ascunsa cumva?..” a incheiat artista nedumerita, pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea