Showbiz

#if we ever meet again #shock value #album #videoclip #piesa #timbaland #katy perry

Katy Perry si Timbaland au filmat videoclipul "If We Ever Meet Again" (poze + video)

Chiar daca mai toata lumea e in vacanta si se bucura de zapada, Katy Perry si Timbaland muncesc din greu. Cei doi artisti au filmat zilele trecute videoclipul piesei " If We Ever Meet Again ". Melodia se gaseste pe albumul Shock Value II.

Noul LP semnat Timbaland a aparut pe piata la inceputul lunii decembrie, dar cantaretul a lansat deja doua videoclipuri de promovare – "Mornind After Dark " si "Say Something" – si va mai lansa alte doua noi clipuri pentru piesele "Carry Out" (ft. Justin Timberlake) si "If We Ever Meet Again" (ft. Katy Perry).

Videoclipul “If We Ever Meet Again” este regizat de Paul Allen cu care Timbaland a mai colaborat si la "Morning After Dark" si "Say Something". In videoclip Katy Perry pare sa joace dublu rol : iubita angelica si femeie fatala in timp ce schimba o serie de outfituri provocatoare in alb si negru. Vezi aici fotografii de la filmarea videoclipului.

Timbaland feat. Katy Perry - "If We Ever Meet Again"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea