Showbiz

#pop #katy perry #monden #muzica #premiile grammy #pisica #sarut #relatii #despartire #zvon #barfe #rock

Katy Perry se pupa doar cu pisica ei


Katy Perry a depus juramantul celibatului. Dupa despartirea de Travis McCoy, artista s-a decis sa stea pe bara cel putin un an. Asa ca, pretendentii la inima vedetei pop isi pot pune sentimentele in cui pentru o lunga perioada de vreme, singura care ar putea intra in gratiile lui Katy fiind pisica acesteia, Kitty Purry.

„Am facut un juramant de celibat anul acesta”, a marturisit artista, dupa cateva saptamani de la despartirea de Travis McCoy.

„Dupa ce te desparti de cineva, mergi mai departe. Nu vrei sa o faci... dar trebuie, pentru ca nu ai incotro”, a mai dezvaluit cantareata.

In ultimul timp presa este cu ochii pe tot ce face Katy Perry. Lucrul acesta a inceput sa o agaseze pe vedeta, mai ales ca nu demult ar fi fost acuzata ca impartaseste detalii intime despre relatia ei cu McCoy in timpul concertelor.

Stresata fiind de atatea supozitii si scenarii , Katy a postat pe blogul personal un mesaj in care a tinut sa atraga atentia celor care se grabesc sa scormoneasca subiecte cu ea: „Am facut astfel de introduceri si inainte... dar in ultima vreme toata lumea imi analizaeaza fiecare cuvant. E de inteles. Cand vreau sa impartasesc ceva cu voi, veti afla... altfel, nu mai scorniti povesti sau explicatii”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea