Showbiz

#rock #pop #katy perry #monden #sarcina #anticonceptionale #copii #pastile #cariera #familie

Katy Perry mananca anticonceptionalele ca pe bomboane

Katy Perry mananca pe paine pastilele contraceptive . Autoarea mega-hit-ului „ ” este atat de speriata ca ar putea ramane insarcinata incat usor usor incepe sa confunde anticonceptionalele cu bomboanele tic-tac, informeaza femalefirst.co.uk.

„Iubesc sa fiu indragostita, iubesc ideea de casatorie si copii, dar nu inca. Nu pana implinesc 30 ani. Si imi este atat de frica ca as putea ramane insarcinata, incat pur si simplu am inceput sa mestec tablete acelea contraceptive – incep sa le vad ca pe Vitamina C”, a marturisit panicata artista.

Vedeta in varsta de 24 ani, care s-a despartit anul trecut de iubitul ei, Travis McCoy, este atat de concentrata asupra ariera incat nici macar nu vrea sa ia in considerare posibilitatea intemeierii unei familii.

Intr-un interviu acordat revistei „Paper Magazine”, Katy Perry a declarat: „Este o perioada foarte importanta in viata mea. In urmatorii 2, 3 ani, daca voi face lucrurile cum trebuie, voi avea o cariera serioasa...daca nu, ei bine voi ramane fata care a sarutat o fata”.

„Sunt o groaza de fete care incearca din rasputeri sa fie in postura mea si nu ma pot lasa pe tanjala acum. Totul tine de munca, sau asa ar trebui sa fie. Am invatat toate lucrurile acestea citind cartea autobiografica a Madonnei”, a adaugat artista pentru aceeasi publicatie.

Katy Perry este multumita de succesul dobandit pana acum. Single-ul ei, „ I Kissed a Girl ”, s-a aflat timp de 7 saptamani consecutive pe prima pozitie in topurile din S.U.A. Artista este insa speriata ca „cele 15 minute de faima” s-ar putea termina in curand. Nu poate risca lucrul acesta, apucandu-se sa faca copii acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea