Showbiz

#katherine heigl #gerard butler #bomba #amenintare #presa #receptie #the ugly truth

Katherine Heigl si Gerard Butler - amenintati cu bomba

si Gerard Butler au fost evacuati de urgenta din Hotelul Four Seasons din Beverly Hills, dupa o alarma cu bomba, informeaza accesshollywood.com.

Vedetele se aflau in timpul unei receptii organizata cu ocazia lansarii celui mai nou film in care joaca, este o comedie romantica despre doua personaje opuse care gasesc insa puncte comune", a declarat actrita.

O alta noutate este si faptul ca actrita este roscata. Katherine Heigl datoreaza acest lucru personajului pe care il interpreteaza in serialul Anatomia lui Grey, Izzy Stevens.

"Este amuzant. Pana acum nu puteam sa fac o astefel de schimbare pentru ca Izzy este blonda. Acum este cheala, asa ca pot sa fac ce vreau ", a declarat actrita.

Ea a mai declarat insa ca o sa revina la pletele blonde, pentru ca sotul ei o place asa. "Ii dau maxim trei luni. Dupa aceea sunt sigura ca o sa ma vrea din nou blonda. Barbatii sunt foarte previzibili", a mai spus Katherine Heigl.

Urmareste trailerul filmului The Ugly Truth:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea