Showbiz

Katherine Heigl - prizoniera unei secte in filmul "Escape"

Actrita americana , cunoscuta din serialul / , va produce filmul Escape, despre o secta poligama infiintata de americanul Warren Jeffs, in care va detine si rolul principal.

Filmul va fi realizat dupa memoriile lui Carolyn Jessop, a carei marturie a dus la condamnarea lui Jeffs pentru si abuz de minori . Jeffs, liderul bisericii fundamentaliste Latter Day Saints, a fost condamnat in noiembrie anul trecut la 10 ani de inchisoare.

Katherine Heigl va juca rolul lui Carolyn Jessop, o femeie nascuta in cadrul sectei si care a reusit sa evadeze la varsta de 35 de ani, impreuna cu cei opt copii pe care ii avea cu un barbat in varsta.

Pe Katherine Heigl ati vazut-o recent pe marile ecrane in comediile romantice Knocked Up si 27 Dresses. In prezent, actrita lucreaza la cel de-al patrulea sezon al serialului care a facut-o celebra, Grey's Anatomy.

Trailer 27 Dresses


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea