Showbiz

#cinema #film #festival #documentar #kate winslet

Kate Winslet vorbeste despre autism

Kate Winslet a contribuit la realizarea documentarului "The Boy" in care este vorba despre bolnavii de autism , anunta cineuropa.org.

Castigatoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru cea mai buna actrita, The Sunshine Boy, regizata de islandezul Fridrik Thor Fridriksson.

Documentarul a fost realizat pe perioada ultimilor patru ani, timp in care regizorul a calatorit prin toata lumea alaturi de producatoarea de film Margret Ericsdottir (Frontier Filmworks) al carei fiu sufera de o forma de foarte grava.

Cei doi cineasti s-au intalnit cu nemerosi specialisti in autism din dorinta de a gasi o cale de comunicare cu fiul in varsta de 11 ani al lui Margret Dagmar Ericsdottir. In film sunt surprinse progresele pe care baiatul le-a facut pe masura ce a inceput sa comunice cu cei din jur.

Pe langa .

Sunshine Boy va avea premiera internationala la Festivalul International de Film de la Toronto, unde va fi proiectat in cadrul sectiunii Real to Real.

Urmareste trailerul filmului The Reader cu Kate Winslet in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea