Showbiz

#kate winslet #revolutionary road #globurile de aur #oscar

Kate Winslet scrie discursuri pentru premiile BAFTA

Dupa ce a fost surprinsa de castigarea a doua Globuri de Aur anul acesta pentru rolurile sale din si The Reader, actrita britanica Kate Winslet a incercat sa improvizeze un discurs de acceptare a premiilor, insa nu prea a reusit din cauza emotiilor care o coplesisera.

Winslet a fost criticata de gurile rele, nemultumite ca actrita s-a cam dat in spectacol pe scena in loc sa tina un discurs de multumire.

Kate, la randul ei, a fost jenata de toata intamplarea, asa ca a decis sa-si pregateasca un discurs pentru , pe care sa-l citeasca repede in cazul in care va castiga vreunul din cele doua premii pentru care a fost nominalizata: cea mai buna actrita in rol principal si cea mai buna actrita in rol secundar, informeaza FemaleFirst.

“Evident ca voi pregati un discurs, pentru ca nu ma asteptam sa am atatea emotii la Globurile de Aur ”, a marturisit , deoarece se simte onorata sa concureze impotriva unor actrita ca Angelina Jolie, Kristin Scott Thomas sau Meryl Streep.

“Sunt foarte fericita ca am fost nominalizata anul acesta. Au fost doi ani de-a dreptul remarcabili in industria cinematografica cu niste performante incredibile din partea multor actori importanti. Este minunat sa concurez alaturi de ei”, a mai spus actrita.

Urmareste trailerul filmului Revolutionary Road care i-ar putea aduce lui Kate Winslet un premiu BAFTA si chiar un Oscar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea