Showbiz

#kate winslet #vivienne westwood #film biografic #productia #coco avant chanel

Kate Winslet o va juca pe Vivienne Westwood

Kate Winslet , multipla nominalizata la Oscar, va intepreta pe ecrane rolul celebrei creatoare de moda intr-un nou film biografic dedicat designerului englez, informeaza femalefirst.co.uk.

Hollywood-ul pare sa treaca printr-o febra a peliculelor biografice, dupa ce in anii trecuti filmele ce aduceau in prim plan povestile unor staruri precum Johnny Cash sau Ray Charles erau marile castigatoare ale premiilor Academiei Americane de Film.

Mai nou, si designerii de moda vor face obiectul unor biografii cinematografice. Filmul despre viata lui Vivienne Westwood este inca in faza de pre-productie . Nu se stie deocamdata cine va semna regia peliculei, cum se va intitula filmul si nici ce actori, in afara de , este deja in lucru si va fi lansat anul viitor. Protagonista lui este actrita franceza Audrey Tautou.

Pe Kate Winslet o veti putea vedea in curand pe ecrane in drama Revolutionary Road alaturi de Leonardo DiCaprio, in regia lui Sam Mendes.

Urmareste trailerul filmului Revolutionary Road.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea