Showbiz

#film #actrita #proces #kate winslet #despagubiri #28.000 de euro #ziar #daily mail

Kate Winslet i-a pus cu botul pe labe pe ziaristii de la Daily Mail

Actrita britanica a castigat procesul cu tabloidul britanic Daily Mail , obtinand despagubiri in valoare de , informeaza EarthTimes.org.

Winslet daduse in judecata publicatia pentru defaimare , dupa ce Daily Mail pusese programul zilnic de exercitii fizice sub semnul intrebarii.

Actrita s-a facut foc si para si a dat in judecata ziarul dupa ce a citit articolul "Ar trebui Kate Winslet sa castige un Oscar pentru cea mai enervanta actrita?”. Materialul era insotit de mai multe instantanee nud ale actritei, extrase din diverse filme in care aceasta a aparut.

"Sunt incantata ca Daily Mail si-a cerut scuze pentru ca a emis acuzatii false la adresa mea", se arata intr-un comunicat trimis de Kate Winslet.

"Eram extrem de suparata pentru ca am fost acuzata ca am mintit in legatura cu programul meu de exercitii fizice si am considerat ca era responsabilitatea mea sa le cer sa se scuze pentru a-mi dovedi angajamentul fata de acele principii pe care le-am aparat intotdeauna, referitoare la problemele fizice, care includ regimul alimentar si exercitiile fizice. Cred cu tarie ca femeile ar trebui sa fie incurajate sa se accepte asa cum sunt, deci, a sugera ca eu minteam, era o acuzatie de o ipocrizie inacceptabila", a explicat actrita britanica.
 
Kate Winslet este cunoscuta gratie rolurilor din filme precum Titanic, The Reader, Eternal Sunshine of The Spotless Mind.
 
Urmareste trailerul filmului Titanic, film in care Kate Winslet joaca alaturi de Leonardo DiCaprio:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea