Showbiz

#comedie #cuplu #relatie #kate hudson #owen wilson

Kate Hudson si Owen Wilson din nou impreuna?

Umbla vorba ca de luna trecuta, de cand s-a despartit de ciclistul , Kate Hudson il bombardeaza cu telefoane pe unul dintre fostii ei iubiti, Owen Wilson .

Desi la inceput, protagonistul din Wedding Crashers nu a fost tentat de oferta, se pare ca acesta s-a razgandit si studiaza ideea inceperii celei de-a treia relatii cu actrita. O sursa a declarat: “Initial, era distant. S-a simtit tradat cand l-a parasit pentru prietenul lui, Lance. Dar dupa un timp, s-a calmat si a fost dulce cu ea”.

Owen Wilson si Kate Hudson s-au cunoscut in timpul filmarilor la You, Me and Dupree si au inceput o relatie. In iunie 2007, Owen a incercat sa se sinucida, dupa ce in presa au aparut fotografii in care Kate era surprinsa sarutand un alt barbat. Ulterior, doi s-au impacat pentru scurt timp, la inceputul acestui an, pana cand Kate l-a parasit pentru prietenul lui, ciclistul Lance Armstrong .

Urmareste trailerul comediei You, Me and Dupree cu Owen Wilson si Kate Hudson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea