Showbiz

#kate hudson #vocal #muse #matt bellamy

Kate Hudson s-a cuplat cu vocalul de la Muse, Matt Bellamy

Kate Hudson nu a suferit prea mult dupa despartirea de jucatorul de baseball Alex Rodriguez si nici nu pare afectata de faptul ca “fostul” s-a cuplat apoi cu Cameron Diaz. Actrita formeaza mai nou un cuplu cu vocalul de la Muse, Matt Bellamy , anunta Pr-inside.com.

kate hudsonHudson s-a despartit de Rodriguez la sfarsitul anului trecut, insa recent actrita a fost vazuta de paparazzi petrecand mult timp in compania vocalului de la Muse, britanicul Matt Bellamy.

Se pare ca cei doi formeaza un cuplu de luna trecuta si intentioneaza sa-si faca publica relatia luna aceasta in cadrul festivalului de la Glastonbury , unde Muse sunt cap de afis. Kate Hudson se va afla si ea in Marea Britanie pentru a-si sustine noul iubit.

“Matt a tot mers in ultima vreme in State pentru a fi alaturi de Kate. Dar au incercat pe cat posibil sa nu fie vazuti in public impreuna. Lucrurile merg foarte bine intre ei. Kate va fi alaturi de Matt la Glastonbury. Vrea sa vada concertul si sa-i cunoasca prietenii”, a spus o sursa pentru The Sun, citat de PR-inside.

Kate Hudson a mai fost casatorita cu solistul de la The Black Crowes, Chris Robinson , cu care are un fiu, Ryder, in varsta de 5 ani.

Credit foto : stupidcelebrities.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea