Showbiz

#2009 #pauza #muzical #comedie #nine #bride wars #kate hudson

Kate Hudson ia o pauza in 2009

Actrita Kate Hudson a renuntat la toate proiectele din 2009 pentru ca vrea sa-si petreaca mai mult timp cu filmul sau, informeaza femalefirst.co.uk.

Vedeta din filmul pentru tot restul anului.

Kate a declarat pentru revista , "Este dificil sa ai grija de copil de una singura. Chris si cu mine avem grija de Ryder pe rand, dar lucrurile devin dificile atunci cand trebuie sa calatorim.”

"Chris se afla in turneu, iar eu am avut un an incarcat, asa ca in 2009 o sa iau o pauza. Vreau sa-mi cunosc copilul foarte bine, sa aflu cine este el cu adevarat.”

In Bride Wars, Anne Hathaway si Kate Hudson ajung in sfarsit in fata altarului! Problema este ca personajele lor, doua foarte bune prietene, si-au programat nunta in exact aceeasi zi.

Cand devine clar ca niciuna nu va ceda locul celeilalte, incepe un adevarat razboi miza fiind invitatii comuni, biserica, preotii, accesoriile si asa mai departe. Pana unde vor merge cele doua si care vor fi primele victime?

Urmareste trailerul filmului Bride Wars

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea