Showbiz

#baseball #relatie #erotic #telefon #alex #sex #actor #kate hudson

Kate Hudson face sex prin telefon

Kate Hudson face sex prin telefon cu prietenul ei, Alex „A-Rod” Rodriguez, informeaza femalefirst.co.uk.

Starul din din New York, isi condimenteaza relatia cu sesiuni telefonice fierbinti.

„Avand in vedere ca, in prezent, Hudson filmeaza in Oklahoma, aceasta si A-Rod mentin vie poveste lor de iubire cu telefoane erotice in miez de noapte”, precizeaza New York Daily News.

Alex (33 ani) s-a despartit de sotia sa, Cynthia cu care are 2 copii, anul trecut. Motivul: acuzatiile sotiei care il invinovateau pe Alex pentru o aventura cu Madonna.

Kate (30 ani) care il creste pe baiatul ei, Ryder, impreuna cu fostul sot, Chris Robinson , tocmai ce a trecut printr-o serie de impacari si despartiri cu un fost iubit de-al ei, actorul Owen Wilson.

Chiar si in contextul acestor relatii complicate si dubioase, prietenii apropiati ai lui Kate si Alex, insista ca cei 2 sunt impreuna si se iubesc .

„Cand se duce pe Stadionul Yankee, sta pe locurile rezervate lui A-Rod. Sunt pur si simplu fermecati unul de celalalt, atunci cand sunt impreuna”, a precizat un prieten apropiat pentru Daily News.

Urmareste trailer-ul filmului Nine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea