Showbiz

#kate beckinsale #sexy #film #londra #los angeles

Kate Beckinsale - cea mai sexy femeie in viata

Kate Beckinsale a fost numita de catre revista Esquire cea mai sexy femeie in viata a anului 2009, informeaza showbizspy.com.

Actrita din Marea Britanie este casatorita cu regizorul Len Wiseman si are si o fiica, Lily, cu fostul iubit, Michael Sheen. Kate Beckinsale calca pe urmele colegelor ei de la Hollywood, Charlize Theron si Halle Berry, care au primit aceasta distinctie in anii precedenti.

"Notiunea asta de cea mai sexy femeie in viata imi da batai de cap. Nu poti sa fii numita asa cand ai patru frati. Imi place totusi ideea asta", a declarat actrita pentru revista Esquire.

Kate, in varsta de 36 de ani, locuieste la Los Angeles, insa atunci cand i se face dor de casa zboara la Londra.

"Tocmai m-am intors din Londra. Am stat acolo cinci luni. Imi era dor de casa. Eu si fiica mea ne-am intors sa ne mai bucuram putin de Londra. Fiica mea a fost si la scoala acolo. Mi-am vazut rudele. Am iesit un pic din sistem, pentru o perioada. Cinci luni a fost mult, insa tot nu am reusit sa ma odihnesc. Am muncit foarte mult in ultima vreme, asa ca a fost foarte frumos sa iau o pauza si sa ma intorc acasa", a mai completat Kate Beckinsale.

Urmareste trailerul filmului Everybody’s Fine, cu Kate Beckinsale:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea