Showbiz

#logodnica #mama #burlac #casatorie #relatii #monden #kanye west #hip hop

Kanye West renunta la burlacie de frica singuratatii

Kanye West este hotarat sa puna capat burlaciei. Desi este unul dintre cei mai ravniti burlaci din S.U.A., acesta vrea sa se insoare, insa pune si el o conditie: sa fie femeia potrivita.

In decursul acestui an, solistul si-a pierdut mama si s-a despartit de logodnica sa, Alexis Phifer. Singuratatea l-a determinat sa nu-si mai neglijeze viata personala si sa se implice mai mult, conform pr-inside.com.

„Vreau sa am copii. Dar vreau si sa intalnesc femeia potrivita, o femeie careia sa-i pese cu adevarat de mine”, a marturisit Kanye West pentru revista People .

„Sunt singur pe piedestal. Faptul ca mi-am pierdut mama si ca nu am nicio femeie care sa ma sustina ma face sa ma simt ca si cum as fi singur pe lume si nu pot exprima asta decat prin muzica”, a adaugat acesta.

De altfel, aceasta marturisire a cantaretului a venit la putin timp dupa ce acesta a dezvaluit fanilor cu ocazia sustinerii unui concert, ca succesul a cauzat in mare parte moartea mamei si despartirea de logodnica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea