Showbiz

#pop #britney spears #justin timberlake #album #colaborare

Justin Timberlake va aparea pe noul LP semnat Britney Spears

Justin Timberlake va fi din nou impreuna cu Britney Spears ...insa in nu in viata personala, ci in cea profesionala. Si asta pentru ca indragitul cantaret va colabora cu Britney pentru o piesa de pe viitorul ei album de studio, comform Ok!.

 

Nu este o noutate faptul ca vedeta pop lucreaza la un nou album, asteptat sa apara la sfarsitul acestui an. Insa e cu totul neasteptat faptul ca fostul logodnic al acesteia, binecunoscutul cantaret Justin Timberlake doreste sa colaboreze cu aceasta la noul material discografic.

 

Momentan nu se cunosc mai multe informatii, in curand insa, cu siguranta vor aparea detalii picante cu privire la acest subiect.

Justin Timberlake, prima iubire a lui Britney Spears  

Justin Timberlake si Britney Spears au avut o relatie de 4 ani din 1998 pana in 2002, cand au decis sa puna punct povestii lor de dragoste.

 

Britney Spears este o cantareata americana, compozitoare si actrita. Vedeta pop a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite. 

 

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul, „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

Revenirea lui Britney, "Blackout", un esec  

Dupa o pauza muzicala de cativa ani, Britney Spears lanseaza in 2007 un nou album, intitulat „Blackout”, al carui single „Gimme More” a fost vazut de MTV Awards ca fiind un esec in revenirea pe piata muzicala a solistei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea