Showbiz

#justin timberlake #cameron diaz #impreuna

Justin Timberlake si Cameron Diaz - din nou impreuna

Justin Timberlake continua sa-si extinda CV-ul in ceea ce priveste realizarile sale actoricesti. Cantaretul devenit actor tocmai a primit un rol principal in comedia Bad Teacher , relateaza aceshowbiz.com.

In film, Timberlake va juca alaturi de fosta sa iubita, Cameron Diaz, si va interpreta rolul unui profesor suplinitor care are o relatie cu o colega (Lucy Punch) a lui Cameron.

Diaz joaca rolul unei profesoare materialiste si vulgare care dupa ce a fost parasite de iubit, face o pasiune nebuna pentru personajul interpretat de Justin, dar nu din intamplare, caci acesta face parte dintr-o familie bogata.

Pe langa Justin Timberlake si Cameron Diaz in distributia lui Bad Teacher mai apar Molly Shannon, Eric Stonestreet, Jason Segel si John Michael Higgins. Filmarile vor incepe in aceasta luna la Los Angeles , iar premiera va avea loc in 2011.

Justin Timberlake a terminat recent filmarile la The Social Network, un film despre creatorii retelei de socializare Facebook  care va fi lansat anul acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea