Showbiz

#guy ritchie #justin timberlake #film #guys and dolls

Justin Timberlake - in filmul lui Guy Ritchie

justin timberlake va fi personajul principal intr-un film regizat de Guy Ritchie , informeaza imdb.com.

Guy Ritchie l-a ales pe Justin Timberlake pentru un remake al filmului Guys and Dolls . Regizorul l-a contactat si pe vechiul sau prieten, actorul Jason Statham, pentru aparitia in acest film. Potrivit revistei The Sun, Guy Ritchie isi doreste ca si Justin Timberlake sa apara in pelicula musical.

"Guy se implica foarte mult in acest proiect si isi doreste vedete de prima mana. Regizorul il cunoaste de foarte multa vreme pe Justin Timberlake , mai ales din perioada in care acesta colabora cu Madonna, fosta sotie", a declarat o sursa pentru The Sun.

Regizorul Guy Ritchie este de parere ca Justin, care a mai jucat si in Alpha Dog, este perfect pentru versiunea pentru marele ecran a musicalului Guys and Dolls.

"Justin este perfect pentru acest film. Danseaza, canta si poate fi si un bun actor. Guy este foarte impresionat de talentul sau" a mai declarat sursa.

Urmareste trailerul filmului Alpha Dog:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea