Showbiz

Justin Chambers, din Grey's Anatomy, are probleme cu somnul

Unul din starurile serialului Grey's Anatomy , Justin Chambers a vorbit pentru prima oara despre lupta cu epuizarea, descriindu-si afectiunea drept o disfunctie, ce nu-i mai permite organismului sa se odihneasca atat cat trebuie.

Actorul, in varsta de 37 de ani, s-a internat in luna ianuarie la centrul medical UCLA din Los Angeles pentru a se trata, dupa o lunga perioada in care nu a reusit sa doarma decat o ora pe saptamana. Justin Chambers a declarat recent revistei americane People: "Sufar de o forma grava de insomnie . Practic, corpul este obosit, dar mintea continua sa functioneze. Te intinzi, sperand ca vei adormi, insa brusc te ridici din pat si incepi sa te plimbi, pentru ca nu poti dormi. Ajungi in pragul unei crize nervoase."

Vedeta din Grey’s Anatomy a mai adaugat: "Doua luni de zile nu am reusit sa dorm. Asa ca un medic speicialist mi-a recomandat sa ma internez la UCLA. Am urmat un tratament si am reusit sa ma odihnesc. Cele doua zile petrecute acolo au fost perfecte."

Actorul, tata a cinci copii, a fost vizibil deranjat cand a aflat ca in spital s-a internat si cantareata Britney Spears, iar centrul medical s-a transformat intr-un circ plin de paparazzi. "Totul ar fi ramas un secret, daca prezenta lui Britney nu ar fi facut atata valva." In urma tratamentului urmat in spital, starea lui Justin Chambers s-a ameliorat si actorul se poate odihni acum aproape normal.

Trailer Grey’s Anatomy


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea