Showbiz

#desene animate #personaj #justin bieber

Justin Bieber, vedeta unui desen animat

a devenit de curand personajul unui desen intitulat "The Justin Bieber Show" si realizat de producatorul britanic Harry Partridge, potrivit jsyk.com.

Desenul animat se afla deja pe Internet. Parerile fanilor despre cum arata Bieber in varianta animata sunt impartite. Unii sustin ca desenul animat este foarte amuzant , in vreme ce altii sunt de parere ca “The Justin Bieber Show” este jalnic si neinteresant, total neinspirat in comparatie cu ceea ce reprezinta in realitate artistul.

In alta de idei, Justin Bieber marturisea de curand ca este bantuit de imaginile cu imaginile cu orfanii din intreaga lume si sustinea ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a le alina aceasta suferinta . Primii de pe lista sa vor fi copiii romani. "In Romania sunt multi orfani, care nu sunt niciodata atinsi sau iubiti . Asta este cu adevarat trist pentru mine. Vreau sa merg acolo si doar sa-i tin in brate", a declarat Justin Bieber intr-un interviu acordat CNN.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea