Showbiz

#alte-genuri

Julio Iglesias a intrerupt un concert in Rusia, din motive de sanatate

Celebrul artist Julio Iglesias a fost obligat sa intrerupa un concert pe care il sustinea la Ekaterinburg, in cadrul turneului sau organizat in Rusia din cauza unei tulburari caridiace, potrivit RIA Novosti, organizatorii evenimentului.

Spectacolul sustinut de cantaretul in varsta de 64 ani a avut loc pe 24 iunie, la Sala Cosmos din Ekaterinburg.

"Julio Iglesias a interpretat doua cantece, dupa care, din cauza unei probleme de sanatate, a anulat concertul. El a fost victima unei tulburari cardiace", a indicat agentia de stiri RIA Novosti.

Concertul de la Ekatering, reprogramat pentru 26 iunie

Problemele de sanatate pe care le-a avut Iglesias nu au fost insa atat de grave incat sa fie nevoie de spitalizare . Iubitul artist va sustine, in seara aceasta un nou concert, tot la Ekaterinburg.

"Julio Iglesias a anulat mai multe concerte in strainatate pentru a canta la Ekaterinburg. El ar fi trebuit sa ia un avion pentru a ajunge la Malaga , insa a renuntat", a spus Ekaterina Berseneva, organizatoarea concertului.

Legendarul "latin lover" nu a parasit pana acum niciodata scena de la lansarea sa in lumea muzicala, in 1968.

Julio Jose Iglesias este un cantaret spaniol care a vandut peste 250 milioane de discuri in 14 limbi, a scos 77 de albume si a castigat 2 premii Grammy. Julio a participat la Cerbul de Aur din 1969 si la concursul international Eurovision in 1970 unde a iesit pe locul 4.

Julio Iglesias a sustinut pana in prezent aproximativ 5000 de concerte in lumea intreaga

Artistul a cucerit publicul international inca din anii 70 prin baladele romantice si alura de Gentleman Latin pe care o afisa. Succesul sau a continuat, Julio reusind sa depaseasca barierele lingvistice si muzicale. Pana acum a sustinut aproximat 5000 de concerte.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea