Showbiz

#julianne moore #rol #hilary clinton #the special relationship #bill clinton

Julianne Moore va fi Hilary Clinton

In noul ei film, actrita Julianne Moore va intra in pielea lui Hilary Clinton , fosta Prima Doamna a SUA, scrie FemaleFirst.

Pelicula se numeste the special relationship si va prezenta relatiile dintre fostul premier britanic Tony Blair si fostii presedinti americani , Bill Clinton si George W. Bush.

Actorul britanic Michael Sheen va reveni in rolul lui Blair, pe care l-a mai jucat si in filmul The Queen, in timp ce Bill Clinton va fi interpretat de Dennis Quaid. Pentru rolul lui Bill Clinton, producatorii si directorii de casting l-au ales pe Quaid, desi mai fusesera propusi Russell Crowe, Alec Baldwin, Philip Seymour Hoffman si Tim Robbins.

The Special Relationship va prezenta si aventura pe care Bill Clinton a avut-o cu stagiara Monica Lewinsky, inda deocamdata nu se cunoaste numele actritei care o va interpreta.

Scenariul si regia peliculei care va avea premiera in 2011, sunt semnate de Peter Morgan. Scenaristul se afla la a patra productie biografica (The Deal, The Queen, Frost/Nixon) care documenteaza relatii intre politicieni celebri.

Urmareste trailerul filmului The Queen al carui scenariu a fost scris de Peter Morgan si care i-a adus lui Helen Mirren un premiu Oscar pentru interpretare.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea