Showbiz

#valentine's day #julia roberts #jessica alba #jessica biel #jennifer garner #anne hathaway #shirley maclaine #bradley cooper #ashton kutcher

Julia Roberts si Ashton Kutcher in Valentine's Day

Julia Roberts , Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner , Anne Hathaway, Shirley MacLaine, Bradley Cooper si Ashton Kutcher sunt vedetele de prima mana care vor face parte din distributia comediei romantice Valentine's Day, potrivit aceshowbiz.com.

Actorii se afla in negocierile finale pentru filmul care va fi regizat de Garry Marshall. Pelicula este compusa din cinci povesti care se petrec de Ziua Indragostitilor , in Los Angeles.

Julia Roberts interpreteaza rolul unui ofiter de armata care se intoarce din Iraq. Ashton Kutcher este proprietarul unei florarii si o cere de sotie pe iubita sa (Jessica Alba). Curand insa realizeaza ca este indragostit de prietena lui cea mai buna (Jennifer Garner), care afla ca iubitul ei este casatorit.
 
Urmareste trailerul filmului Duplicity, cu Julia Roberts si Clive Owen:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea