Showbiz

#debut #clive owen #duplicity #actrita #broadway #julia roberts

Julia Roberts revine pe Broadway

Actrita Julia Roberts planuieste o revenire pe Broadway , in ciuda criticilor proaste aduse piesei de debut din 2006 - Three Days of Rain , informeaza femalefirst.co.uk.

Julia Roberts
(41 de ani), castigatoare a unui premiu Oscar, a jucat in urma cu trei ani in piesa lui Richard Greenberg, alaturi de actorii Paul Rudd si Bradley Cooper.

Three Days of Rain a incasat aproape un milion de dolari din vanzarea biletelor, dar performanta Juliei a fost "sfasiata" de critici.

Totusi, actrita doreste sa-si mai incerce inca o data norocul pe scena din New York, unde a jurat ca va fi mult mai atenta cu rolul pe care si-l alege.

Julia Roberts a declarat pentru revistas Allure, "As vrea sa revin pe Broadway, acum ca am inteles mult mai bine despre ce este vorba. De data asta poate ca nu o sa aleg cea mai grea pies ape care o gasesc.”

De cand a devenit mama, Julia Roberts apare foarte rar in reviste, fiind mult mai preocupata de viata de familie decat de ce se intampla la Hollywood. Actrita si-a rarit si aparitiile in filme pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de sot si copii.

Cel mai recent film al actritei este thriller-ul Duplicity, care va fi lansat in luna martie, in care joaca alaturi de Clive Owen.

Urmareste tralerul filmului Duplicity, cu Julia Roberts

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea