Showbiz

#pop #rock #juanes #concert #bucuresti #sala polivalenta #3 septembrie 2008

Juanes concerteaza azi la Sala Polivalenta


Cantaretul columbian Juanes va sustine in aceasta seara un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti. Concertul va fi deschis de un recital sustinut de Analia Selis şi Catalin Josan .

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumui mondial de promovare a albumului 'La Vida... Es Un Ratico ('The Life is a Moment'), lansat de Juanes in toamna anului trecut .

Juanes, cel mai important artist latino al momentului 

Juanes, pe numele său real Juan Esteban Aristizabal Vasquez,  este in prezent unul dintre cei mai bine cotati artişti pe plan international.

Juanes a fost recompensat pana in prezent cu 12 premii Latin Grammy. Artistul a fost declarat de Los Angeles Times "cea mai importanta figura a muzicii latine".

Juanes si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa heavy metal Ekhymosis, alaturi de care a activat timp de 10 ani. In 1998 Ekhymosis se dizolva, Juanes optand pentru o cariera solo.

Urmareste videoclipul piesei "Me Enamora", single extras de pe cel mai nou album semnat Juanes. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea