Showbiz

#josh hartnett #spitalizat #urgenta

Josh Hartnett - internat de urgenta

Actorul Josh Hartnett este tinut sub observatie intr-un spital din Los Angeles dupa ce a fost internat de urgenta in cursul zilei de luni din cauza unor problem gastro-intestinale, scrie FemaleFirst.

In varsta de 30 de ani, Hartnett se afla la o petrecere alaturi de cativa prieteni cand a fost nevoit sa cheme ambulanta din cauza durerilor. Actorul se afla in prezent sub tratament la Cedars- Sinai Medical Center din Los Angeles, insa purtatorul sau de cuvant a declarat ca incidentul nu este primul de acest fel.

Josh Hartnett a fost dus de urgenta la spital in jurul ore 1:45 a.m. din cauza acutizarii unor probleme gastro-intestinale pe care le-a acuzat inca de anul trecut, in timp ce lucra la Londra in productia Rain Man ”, a spus reprezentantul actorului pentru Usmagazine.com.

Josh Hartnett lucreaza la mai multe proiecte cinematografice, printre care se numara Thor , End Zone si Queen of the South, a carui productie a fost sistata recent dup ace regizorul filmului a fost amenintat cu moartea de un cartel columbian de droguri.

Urmareste trailerul filmului Lucky Number Slevin cu Josh Hartnett in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea